Minggu lepas dalam gambar #1

Aku akan memulakan kategori baru iaitu ‘Minggu lepas dalam gambar’ kerana aku rasa kadang-kadang terlalu banyak perkara yang berlaku dalam satu minggu sehingga aku tidak dapat untuk ber-blog mengenai semuanya. Lagipun, bukankah satu gambar bernilai 1000 perkataan? πŸ˜€

Minggu: 27 April – 2 May 2009

Lokasi: Sekitar Kuching

Advertisements

9 responses to “Minggu lepas dalam gambar #1

  1. having fun with new toy…
    Post more pictures.

  2. yeah for sure… πŸ˜€

  3. Mcm ku kenal Ayam Penyet tu..mesti kat Sate Ceko punya kedai kat belakang AmBank tu kan?..hehe..mmg sedap!

  4. org kl pun tau! wah, memang terkenal tempat itu!

  5. Hahaha…i dah gi kuching 4 times..mmg makan kat situ je..recommended by my father’s best friend kat sana…last year gi Sate Ceko ni…breakfast/lunch/dinner pun makan ayam penyet tu..hahahahahhh…

    yeah..kerusi kontot itulah kedai sate ceko πŸ˜€

    patutnya i nak dtg Kuching this July for the rainforest music festival…but tak jadi plak..if not, bleh ajak u gi sekali..hehe

  6. kenapa tak stay kat kedai tu terus? πŸ˜‰

    im still contemplating whether to go or not. harga tiket tak berbaloi with the environment (too crowded!).

  7. the price is for one whole day..dgn workshops and everything…i guess berbaloi gak..lagipun i dtg dari KL..rugi lak dtg sana tapi tak gi RWMF tu..hehe..

    tapi syok..can get new friends over there..

  8. but i feel towards the recent years ppl seemed to get the wrong idea what it is for… too many drunkards (and even drugs!). I went for the 2006 and 2007 ones. Tahun lepas nasib tak pergi coz hujan lebat, all muddy eeew!

  9. yes..last year mmg muddy..but fun though..hehe

    and yes, people get the wrong idea about what it’s all about…i’m enjoying the concert and dancing..but not drinking or taking drugs to get high..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s